Αρης: Πρόβλημα και με τον Φεράρι

Αρης: Πρόβλημα και με τον Φεράρι

Newsroom
ferari_intime

bet365

Εκτός του Φαμπιάνο και ο Φεράρι έκανε ατομικό, ενόψει του ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόβλημα και με τον Φεράρι προέκυψε στον Αρη, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (14/4) με τον ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Αργεντινός μπακ έκανε σήμερα ατομικό λόγω ενός χτυπήματος που τον ταλαιπωρεί στο πόδι και είναι «ερωτηματικό» για το ματς, όπου επί της ουσίας δεν υπολογίζεται ο Φαμπιάνο που εκ νέου δεν γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Η ενημέρωση των «κίτρινων» αναφέρει τα εξής: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (14/04, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος ‘Stoiximan Super League’. Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής). Εκτός από τον Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Φράνκο Φεράρι (έχει ένα χτύπημα στο πόδι από την προπόνηση) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα