Superleague: Καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Off του Λιβάι Γκαρσία (vid)

Superleague: Καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Off του Λιβάι Γκαρσία (vid)

Newsroom
Καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Off το πρώτο του Λιβάι με την Λαμία (vid)

bet365

Το πρώτο από τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι με την Λαμία αναδείχθηκε καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Off της Stoiximan Superleague.

Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Off της Stoiximan Superleague ολοκληρώθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι ο μεγάλος νικητής με το πρώτο από τα δύο τέρματα που σημείωσε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία στην πρώτη στροφή του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος επιθετικός της «Ένωσης» έκανε μία υπέροχη ατομική προσπάθεια αντέχοντας στα μαρκαρίσματα των παικτών της ομάδας της Φθιώτιδας και εξαπέλυσε μία... ρουκέτα, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κοσέλεφ.

Συγκέντρωσε το 27,88% των ψήφων ξεπερνώντας στο... νήμα τον Σουλεϊμάνοφ του Άρη, που έμεινε δεύτερος με 25,76% και τρίτο τον Ποντένσε του Ολυμπιακού με 21,11.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα