Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε'' αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;''»

Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε'' αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;''»

Νίκος Κικίδης
Αλαφούζος - Ατζούν

bet365

Για τον ρόλο του πίσω από την επιλογή Τερίμ στον Παναθηναϊκό και τις συνομιλίες του με τον Γιάννη Αλαφούζο μίλησε ο Ατζούν Ιλιτσαλί σε αποκαλυπτική του συνέντευξη.

Σε αποκαλυπτικές ατάκες για το τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο που οδήγησε στην επιλογή Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό προέβη ο Ατζούν Ιλιτσαλί! Ερωτηθείς για την απόφαση του Τούρκου τεχνικού να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ο Mr Survivor μίλησε για τον ρόλο του πίσω από την μετακίνηση και χάρισε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το σκεπτικό του ισχυρού άνδρα του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα ο Ατζούν τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εκείνη την περίοδο ήταν δυσαρεστημένος και απελπισμένος με την εξέλιξη των πραγμάτων παρά την σοβαρή του επένδυση στον Παναθηναϊκό κι έμεινε έκπληκτος όταν ο Τούρκος του πρότεινε το όνομα του Τερίμ.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: "Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;" "Είπα, "Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες". Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά» τόνισε χαρακτηριστικά όπως αναφέρεται στη «Fanatiκ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα