Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Αλεξανδρόπουλος

Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού που ταλαιπωρείται από το πρόβλημά του με τη μέση εδώ και περίπου έναν μήνα εκτιμάται πώς δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος των 30 αγώνων με τα 2 γκολ στον φετινό Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στη μέση του, το οποίο δεν τον έχει... αφήσει εδώ και περίπου έναν μήνα (και ενώ είναι ιδιαίτερα πιθανό να το είχε και το προηγούμενο διάστημα). Ο Αλεξανδρόπουλος από τη μεριά του μην μπορώντας να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με τον πειραϊκό σύλλογο τις προηγούμενες ημέρες εκτιμάται πώς πολύ δύσκολα θα μπορεί να είναι... μάχιμος αγωνιστικά για αυτό το παιχνίδι της Κυριακής στην OPAP Arena. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Και βέβαια μετά θα κριθεί το εάν θα προλάβει ή όχι το ματς με τον Άρη, που ακολουθεί χρονικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη (στην εμβόλιμη αγωνιστική των Play Off). Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ πάντως είχε ένα τετ α τετ ε τον Έλληνα μέσο για την κατάστασή και το πρόβλημά του.

Αντίθετα ο winger Ζέλσον Μαρτίνς διαφαίνεται πώς θα μπορέσει να αποτελέσει μία εκ των εναλλακτικών του Μεντιλίμπαρ για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος έχοντας να παίξει από τα τέλη Φλεβάρη δεν θα μπορούσε να έχει πιθανότητες για βασικός, όμως ως μία εφεδρική λύση αναμένεται να βρίσκεται στις επιλογές του τεχνικού επιτελείου της ομάδας των Ερυθρόλευκων.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα