Ολυμπιακός: Αποστολή για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, τραυματίας ο Αλεξανδρόπουλος (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή των Πειραιωτών για το Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ της Πέμπτης, που θα γίνει σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Εκτός με πρόβλημα τραυματισμού ο Αλεξανδρόπουλος.

Έγινε επισήμως γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού από τον Μεντιλίμπαρ που την Τρίτη είχε δώσει ρεπό τους παίκτες του, 2 ημέρες πριν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη (6/3) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ. Off τέθηκε ο Αλεξανδρόπουλος με πρόβλημα τραυματισμού (με ενοχλήσεις στη μέση) ενώ στην αποστολή είναι και ο Ιμπόρα και ο Ελ Αραμπί.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Εσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Κίνι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα