Αρης: Ο Καρυπίδης μαζί με Γκάλη, Ρόντμαν και Πρασά

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Θοδωρής Καρυπίδης παραβρέθηκε στη δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο όπου και τιμήθηκε ο Νίκος Γκάλης και μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον Ντένις Ρόντμαν και τον Γιώργο Πρασά.

Τον μεγάλο Νίκο Γκάλη τίμησε το Γενικό Προξενείο Ελλάδας στο Σικάγο, σε εκδήλωση όπου πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ και μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών επιχειρηματίες της χώρας μας με πλούσια δράση πέρα τον Ατλαντικό.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και οι Θόδωρος Καρυπίδης, Γιώργος Πρασσάς, όπου μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Αρη ο ομόλογός του της Καλαμάτας συνδέονται με στενή φιλία.

Ο πρώτος ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία από το event, όπου εκτός από τον Γκάλη μαζί τους ήταν και ο Ντέινις Ρόντμαν, «θρύλος» του NBA που μεταξύ άλλων κατέκτησε πέντε φορές το εκεί πρωτάθλημα, αρχικά δις με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και ύστερα με τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα