Χωρίς προβλήματα και με απόντες τους διεθνείς ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ντέρμπι με Ολυμπιακό η ΑΕΚ
Μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το Κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των Play Off. Ο Αργεντινός προπονητής είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός των διεθνών που θα ενταχθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.
Η Ένωση φορτσάρει για το σημαντικό αυτό ντέρμπι χωρίς προβλήματα κάτι που η αλήθεια είναι έχει να συμβεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά όλοι στην Ένωση χαίρονται που συμβαίνει τώρα, στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
