Χωρίς προβλήματα και με απόντες τους διεθνείς ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ντέρμπι με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα και με απόντες τους διεθνείς ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ντέρμπι με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Newsroom
ΑΕΚ προπόνηση

bet365

Την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena ξεκίνησε η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τους διεθνείς.

Μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το Κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των Play Off. Ο Αργεντινός προπονητής είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός των διεθνών που θα ενταχθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Η Ένωση φορτσάρει για το σημαντικό αυτό ντέρμπι χωρίς προβλήματα κάτι που η αλήθεια είναι έχει να συμβεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά όλοι στην Ένωση χαίρονται που συμβαίνει τώρα, στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα