MARCA: «Στην Ισπανία ο μάνατζερ και ο δικηγόρος του Μαντί Καμαρά για να συζητήσουν για προτάσεις»

MARCA: «Στην Ισπανία ο μάνατζερ και ο δικηγόρος του Μαντί Καμαρά για να συζητήσουν για προτάσεις»

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Οι εκπρόσωποι του Μαντί Καμαρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MARCA έχουν μεταβεί στην Ισπανία για να δουν τις προτάσεις που υπάρχουν από Ισπανία και Ιταλία.

Η MARCA μεταδίδει πώς ο μάνατζερ του Μαντί Καμαρά αλλά και ο δικηγόρος του είναι στην Ισπανία. Με βάση την ίδια πληροφόρηση βρέθηκαν εκεί για να ακούσουν, να συζητήσουν αλλά και να αξιολογήσουν προτάσεις από ομάδες από τη La Liga και συλλόγους της Serie A. Το συγκεκριμένο ισπανικό ρεπορτάζ σημειώνει πώς τον Γενάρη δεν επήλθε deal για να βρεθεί ο Μαντί Καμαρά στη Χετάφε. Βέβαια για τον Μαντί υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όπως η Σεβίλλη.

Ο 27χρονος Μαντί - που λόγω τιμωρίας του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στη β' ομάδα - έχει 210 ματς στους Πειραιώτες. Σε αυτά τα ματς είχε 20 γκολ και 14 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα