Ολυμπιακός: Ποιούς παίκτες δεν έβαλε στο δίτερμα ο Μεντιλίμπαρ και ποιών την ετοιμότητα θα τσεκάρει

Ο Ροντινέι

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός στον προγραμματισμό του άφησε εκτός του διτέρματος που έκανε με τη β' ομάδα αρκετούς βασικούς του παίκτες εκ των οποίων ορισμένοι έχουν προβλήματα τραυματισμών όπως οι Ροντινέι, Ζέλσον και Αλεξανδρόπουλος.

Οι δοκιμές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχαν το ενδιαφέρον τους σε σχέση με το Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Β' (4-1) πλην όμως είχε και τη σημασία του το ότι προφύλαξε ή εάν προτιμάτε δεν έβαλε αρκετούς βασικούς του παίκτες. Άλλους λόγω διαχείρισης και άλλους επειδή έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ειδικότερα οι Φορτούνης, Ποντένσε, Ροντινέι, Τσικίνιο, Όρτα, Εσε όπως και οι Αλεξανδρόπουλος και Ζέλσον Μαρτίνς δεν αγωνίστηκαν σε αυτό το οικογενειακό δίτερμα. Από αυτούς τους παίκτες προβλήματα με τραυματισμούς έχουν οι Ροντινέι, Ζέλσον Μαρτίνς και Αλεξανδρόπουλος. Ο Ροντινέι με τις γνωστές ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, ο Ζέλσον με τη θλάση που είχε και ο Έλληνας μέσος με το πρόβλημα με τη μέση του.

Είναι εξαιρετικά πιθανό η Τρίτη να είναι ιδιαίτερα καθοριστική ημέρα για το επιβεβαίωση του επιπέδου ετοιμότητας των παικτών που είτε έχουν ενοχλήσεις (Ροντινέι) είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (Ζέλσον και Αλεξανδρόπουλος). Κυρίως τα τεστ ετοιμότητας θα αφορούν στον Βραζιλιάνο μπακ αλλά και στους Ζέλσον και Αλεξανδρόπουλο. Εξάλλου ο Μεντιλίμπαρ θα θέλει πολύ λογικά το να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους διαθέσιμους παίκτες και ειδικά από τους λεγόμενους βασικούς του για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα