Φενέρμπαχτσε: Θα γίνει κανονικά ο τελικός του Σούπερ Καπ πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Φενέρ

bet365

Το αίτημα της Φενέρμπαχτσε να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό απορρίφθηκε.

Κανονικά στις 7 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατάσαραϊ, αφού το αίτημα της πρώτης για αλλαγή ημερομηνίας απορρίφθηκε από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας όπως έκανε γνωστό η ίδια.

Τα «κίτρινα καναρίνια» είχαν υποβάλλει αυτό το αίτημα προκειμένου να είναι ξεκούραστη η ομάδα ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League, που είναι προγραμματισμένος για τις 11 Απριλίου, ωστόσο δεν μπόρεσε να πείσει την τουρκική ομοσπονδία να αλλάξει τον προγραμματισμό.

Εκείνη εξήγησε πως ο τελικός δεν γίνεται να αναβληθεί εξαιτίας πιεσμένου καλενταριού και του γεγονότος πως δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική ημερομηνία. Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε είχε προτείνει να γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, δηλαδή μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα