ΕΠΟ: Συνάντηση με FIFA, UEFA, Superleague και Βρούτση

Newsroom
Συνάντηση μεταξύ ΕΠΟ, FIFA, UEFA, Superleague και Βρούτση

bet365

Η ΕΠΟ έβγαλε μία ενημέρωση σχετικά με την συνάντηση που υπήρξε με την UEFA, την FIFA, την Superleague και τον κ. Βρούτση.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση όπου συμμετείχαν η ΕΠΟ, η UEFA, η FIFA, η Superleague και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Το συμπέρασμα που βγήκε απ' αυτήν ήταν πως υπάρχει κοινή επιθυμία από όλες τις πλευρές «για εποικοδομητική συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχε η αντιπροσωπεία (Nodar Akhalkatsi, Rolf Tanner, Luca Nicola, Marios Georgiou, Dr. Yann Hafner) των FIFA και UEFA, οι οποίοι βρίσκονταν στη χώρα μας επ’ ευκαιρία και του χτεσινοβραδινού αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν.

Τους αξιωματούχους των FIFA και UEFA, συνόδευαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσσάνδρου και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Επιβεβαιώθηκε, τόσο από την πλευρά της Πολιτείας, όσο και από εκείνη των διεθνών συνομοσπονδιών και της ΕΠΟ η επιθυμία για εποικοδομητική συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Ενημέρωση για την συνάντηση εξέδωσε και η ΓΓΑ:

«Συνάντηση γνωριμίας, σε εξαιρετικό κλίμα, του Γιάννη Βρούτση με εκπροσώπους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών

Συνάντηση γνωριμίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχε η αντιπροσωπεία (Nodar Akhalkatsi, Rolf Tanner, Luca Nicola, Marios Georgiou, Dr. Yann Hafner) των FIFA και UEFA, οι οποίοι βρίσκονταν στη χώρα μας για τον χθεσινό αγώνα Ελλάδα – Καζακστάν, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τον αντιπρόεδρό της και πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούσαν

* στην ολοκληρωμένη ψηφιακή καταγραφή του αθλητισμού μας –και κατά συνέπεια του ποδοσφαίρου, που είναι Νο1 άθλημα στη χώρα- με την πλατφόρμα «e-Kouros»,

* στην ασφάλεια των αθλητικών συναντήσεων με τα υπερσύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής εποπτείας και ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων στα γήπεδα, που πλέον εφαρμόζονται

* στην βελτίωση, αναβάθμιση και ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, τόσο από την πλευρά της Πολιτείας, όσο και από εκείνη των διεθνών συνομοσπονδιών, η άριστη συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα