ΑΕΚ: Επιστρέφει από Κύπρο, προπονήσεις ξανά από Δευτέρα

ΑΕΚ: Επιστρέφει από Κύπρο, προπονήσεις ξανά από Δευτέρα

Newsroom
Επιστρέφει από Κύπρο η ΑΕΚ, προπονήσεις ξανά από Δευτέρα

bet365

Η ΑΕΚ έκανε μία προπόνηση επί κυπριακού εδαφούς και σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στην Ελλάδα, με τον Αλμέιδα να δίνει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Η ΑΕΚ δεν έφυγε ούτε το βράδυ, ούτε το επόμενο πρωί του φιλικού αγώνα που έδωσε με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, αφού ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να κάνει η ομάδα ένα χαλάρωμα επί κυπριακού εδάφους σήμερα και να πετάξει το απόγευμα για την επιστροφή της (17:15).

Ο Αργεντινός τεχνικός μάλιστα όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό, όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αποφάσισε να τους δώσει ένα τριήμερο ρεπό κι έτσι να θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα (25/03) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (31/03-20:30).

aek

aek1

aek2_

aek3

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα