Αλμέιδα: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά έπαιξαν με σοβαρότητα» (vid)

Newsroom
Ο Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του επειδή έπαιξαν με σοβαρότητα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ που έκανε OPAP Arena το γήπεδο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Με γκολ του Φαν Βέερτ η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη Cytavision ανέφερε για το ματς αυτό τα εξής: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν παίζουν πολύ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ για τα 70 χρόνια του Απόλλωνα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος: «Ναι είμαι γιατί τα παιδιά το αντιμετώπισαν με πλήρης σοβαρότητα».

Για τη διακοπή: «Δυστυχώς σταμάτησαν τα πλει-οφ, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι».

Για το... 'πελάδο': «Όταν πήγα στη Ρϊβερ Πλέιτ για να δοκιμαστώ στα 13, από εκεί ξεκίνησε. Είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα προπονητή που μας φώναζε με τα χρώματα φανελών, εγώ είχα πολύ κοντά μαλλιά και με φώναζε πελάδο που σημαίνει κοντοκουρεμένος - ξυρισμένος».

Για το αν δοκίμασε σούβλα: «Ξέρω πως μαγειρεύετε εδώ αλλά είμαι πολύ καλύτερος ψήστης παρά προπονητής, εδώ δέχομαι τον ανταγωνισμό. Το αρνί το μαγειρεύουμε παρόμοια».

Για τον κόσμο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα