Παναθηναϊκός: Στην Εθνική Σερβίας ο Μλαντένοβιτς, έφτασαν τους 9 οι διεθνείς του «τριφυλλιού»

Φώτης Καρακούσης
Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς

bet365

Μετά τους 8 που είχαν ήδη κληθεί, ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς έγινε ο 9ος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που καλείται σε Εθνική, με τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς να καλεί τον αριστερό μπακ του τριφυλλιού» για τα φιλικά με Ρωσία και Κύπρο τη θέση του τραυματία Αλέκσα Τέρζιτς.

Ακόμα ένας παίκτης του Παναθηναϊκού κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα. Ο λόγος για τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς ο οποίος κλήθηκε τελικά από τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς για τα φιλικά των Σέρβων με την Ρωσία και την Κύπρο μετά τον τραυματισμό του Αλέκσα Τέρζιτς και έτσι έγινε ο 9ος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» που θα λείψει από τον Φατίχ Τερίμ τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι απίθανο στο παιχνίδι με τους Ρώσους να βρεθεί αντιμέτωπος του συμπαίκτη του στους «πράσινους» Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή της Εθνικής Ρωσίας μετά από 8 χρόνια.

Αναλυτικά οι 9 πλέον διεθνείς του Παναθηναϊκού είναι οι εξής:

Ελλάδα: Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Κάρλος Ζέκα για τα παιχνίδια της Εθνικής με Καζακστάν και ελπίζουμε όλοι και με Γεωργία ή Λουξεμβούργου, κάτι που θα σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει προκριθεί στον τελικό του Nations League και μετά και μετά όλοι ευχόμαστε να πάρει το εισιτήριο για το Euro2024.

Σλοβενία: Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Η Σλοβενία έχει προκριθεί στο Euro της Γερμανίας και θα παίξει φιλικά με Μάλτα και Πορτογαλία.

Ρωσία: Γιούρι Λοντίγκιν για τα φιλικά της Ρωσίας με Σερβία και Κύπρο.

Τουρκία: Σαμέτ Ακαϊντίν για τα φιλικά των Τούρκων με τις Ουγγαρία και Αυστρία.

Σερβία: Φιλίπ Μλαντένοβιτς, για τα φιλικά των Σέρβων με Ρωσία και Κύπρο.

Όσον αφορά την Σερβία, εκτός του Μλαντένοβιτς κλήθηκαν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα