Μπράτσος: «Όταν είσαι στην μεγάλη περιοχή αμαρκάριστος, οφείλεις να βάλεις γκολ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Κηφισιάς κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και στην επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Βόλο.

Με ισοπαλία ξεκίνησε τα play out της Stoiximan Superleague η Κηφισιά καθώς αναδείχθηκε 0-0 με τον ΟΦΗ στην έδρα της.

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα και έδειξε πως δεν ήταν ευχαριστημένος που δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί.

Για το αν είχε η ομάδα άγχος: «Δεν είναι δικαιολογία αυτό, για το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Όταν είσαι στην μεγάλη περιοχή αμαρκάριστος, οφείλεις να βάλεις γκολ. Ο αντίπαλος φυσικά ήταν πάρα πολύ καλός και μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι εμείς είχαμε την ικανότητα να πάρουμε το παιχνίδι, τόσο με την τακτική μας, όσο και με τις ευκαιρίες που είχαμε. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και έδωσε ευκαιρίες και στις δύο ομάδες να σκοράρουν. Όπως λένε αν δεν μπορείς να νικήσεις προσπάθησε τουλάχιστον να μην χάσεις. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και στη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην επίθεση».

Για την δύσκολη συνέχεια και για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Όταν βρίσκεσαι στα play out, η συνέχεια είναι γενικά δύσκολη, αλλά εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα δείχνει ότι είναι δυνατή και δεν μπορεί κανείς να την καταβάλει εύκολα. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες για να κάνουμε τις ισοπαλίες νίκες».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα