Τάισον: «Πάντα θα επιστρέφω ακόμα πιο δυνατός»

Τάισον: «Πάντα θα επιστρέφω ακόμα πιο δυνατός»

Newsroom
ΤΑΙΣΟΝ

bet365

Το δικό του ενωτικό μήνυμα έστειλε ο Τάισον ενόψει της μεγάλης ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα για τη φάση των «16» του Conference League.

Σε ρυθμούς Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινούνται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 2-0 στην Κροατία ωστόσο ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή.

Ο Τάισον έστειλε μέσω των social media το δικό του μήνυμα ανασύνταξης, μπαίνοντας σε... mood Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει της αυριανής ρεβάνς στην Τούμπα με τους Κροάτες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τάισον:

«Κάθε φορά που με ρίχνεις κάτω, θα σηκώνομαι πιο δυνατός και πιο δυνατός. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσω. Κάθε φορά θα με βλέπεις να σηκώνομαι και πάλι και με μια λεπτομέρεια: πιο δυνατός».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα