Λουτσέσκου: «Μας "στράγγιξε" το πρόγραμμα, έλειψε η ενέργεια και η τύχη»

Αρης

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και στάθηκε στους παράγοντες της ενέργειας και της τύχης.

Ο Άρης «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ από την κορυφή. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου νίκησε τον «συμπολίτη» με 1-0 στην πρεμιέρα των Play Off της Stoiximan Superleague, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να προσπεράσει εκ νέου στην «κούρσα» της κορυφής.

Μετά την ήττα από τους Κίτρινους ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε τόσο στην ενέργεια όσο και στην τύχη που είχαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Σε αυτά τα παιχνίδια με αντιπάλους που αμύνονται χαμηλά πρέπει να έχεις υπομονή, περιμένοντας μία ευκαιρία για να ανοίξεις το παιχνίδι. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός εξαντλητικού προγράμματος που μας στράγγιξε, είναι μία δύσκολη φάση που καλείσαι να έχεις ένταση για την πρώτη απόφαση, το πρώτο κοντρόλ. Είναι κάτι που μας λείπει.

Οι παίκτες έχουν πιέσει τον εαυτό τους σε όλη τη σειρά των παιχνιδιών, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις αυτή την ενέργεια, είναι κάτι που μας έλειψε σήμερα. Ο Άρης ήρθε για την ισοπαλία αρχικά και ό,τι περισσότερο μπορεί. Και με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ κάναμε ένα λάθος δίνοντας γκολ στον αντίπαλο.

Δεν ήμασταν απρόβλεπτοι στα τελευταία 20 μέτρα ώστε να σκοράρουμε στο σημερινό παιχνίδι. Στο τέλος οι 3-4 ευκαιρίες μας θα πήγαιναν στον τερματοφύλακα ή έξω. Θα έπρεπε να είχαμε λίγο παραπάνω τύχη για να υπάρξει ένα διαφορετικό σκορ γιατί θέληση υπήρχε.

Έχουμε ακόμη εννέα παιχνίδια, να επανέλθουμε στη διακοπή και να προπονηθούμε σε κανονικές συνθήκες, να ξεκουραστεί το μυαλό των παικτών. Έχουμε και ένα παιχνίδι την Πέμπτη στο οποίο θα πρέπει να βρούμε το κίνητρο και την ενέργεια να επανέλθουμε με την παρουσία που θέλαμε να έχουμε», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα