Play Out - Poll: Ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Stoiximan Superleague;

Νίκος Κικίδης
Υποβιβασμός Super League

bet365

Η κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague ολοκληρώθηκε με τη μάχη παραμονής να φλέγεται ενόψει των Play Out και το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε τη δυάδα που θα υποβιβαστεί.

Η «μάχη» για τον φετινό πρωταθλητή μπορεί να συναρπάζει όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια με τέσσερις διεκδικητές να παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης, όμως μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Τα Play Out ετοιμάζονται για τη δική τους σέντρα στο «μίνι-πρωτάθλημα», εκεί όπου οκτώ ομάδες θα δώσουν «μάχη» για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός βρίσκονται μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής τους, ο ΟΦΗ τους ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, όμως η υπόλοιπη τετράδα έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο και μια αμφίρροπη αποστολή.

Η Κηφισιά μπορεί να έκανε ένα σημαντικό άλμα μετά τη νίκη της στα χαρτιά επί του Βόλου, αλλά οι διαφορές μεταξύ 11ης και 14ης θέσης περιορίζονται στο τρίποντο. Την ομάδα των Βορείων Προαστίων ακολουθούν κατά σειρά οι Παναιτωλικός, Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δυο τελευταίες θέσεις να οδηγούν μοιραία στον υποβιβασμό.

Ποιος θα σωθεί και ποιος θα πνιγεί στον «βούρκο» της βαθμολογίας; Το Gazzetta σας παραδίδει τη σκυτάλη και σας καλεί να ψηφίσετε τις δυο ομάδες που δεν θα είναι παρούσες στην πρώτη κατηγορία την επόμενη σεζόν...

Η βαθμολογία των ομάδων των Play Out:

7.Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Κηφισιά 21
12. Παναιτωλικός 20
13. Βόλος 19
14.ΠΑΣ Γιάννινα 18

*Ψηφίστε μόνο ΔΥΟ ομάδες

SuperSurvey

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα