Λιούμπισιτς: «Τρελοί οι οπαδοί, θέλω τίτλους με την ΑΕΚ»

Λιούμπισιτς: «Τρελοί οι οπαδοί, θέλω τίτλους με την ΑΕΚ»

Newsroom
Λιούμπισσιτς

bet365

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι στόχος του είναι η κατάκτηση τίτλων.

Ενθουσιασμός και δικαίωση. Μ' αυτές τις δύο λέξεις χαρακτηρίζονται τα συναισθήματα του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς για την απόφασή του να πει «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ.

«Ναι, έχω αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση εδώ», είπε γελώντας στη συνέντευξή του στο kicker και συμπλήρωσε για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου πέτυχε δύο γκολ: «Το σημαντικό είναι ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα αμέσως. Απέναντι στα Γιάννενα γυρίσαμε το παιχνίδι με αρκετά παίκτες από τον πάγκο», και συνέχεια αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Opap Arena λέγοντας πως: «Οι οπαδοί εδώ είναι τρελοί».

Όσον αφορά στο στιλ παιχνιδιού της Ενωσης, στάθηκε στο ότι:

«Η ΑΕΚ παίζει πολύ γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο. Το παρατήρησα αυτό όταν την αντιμετώπισα στα προκριματικά του Champions League. Αυτό μου ταιριάζει. Μπορώ να εξελιχθώ εδώ. Η μετακόμιση στην ΑΕΚ ήταν ακριβώς το σωστό βήμα», τόνισε ενθουσιασμένος ο μέσος της Ενωσης και συνέχισε:

«Η θέση μου είναι στη μεσαία γραμμή, εκεί βλέπω τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης μου. Τώρα θέλω να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την ΑΕΚ. Αυτός είναι ο στόχος του συλλόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα