Πινέδα: Στην προεπιλογή του Μεξικού ο άσος της ΑΕΚ

Πινέδα: Στην προεπιλογή του Μεξικού ο άσος της ΑΕΚ

Newsroom
Κανονικά στην προεπιλογή του Μεξικού ο Πινέδα

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ βρέθηκε, όπως και αναμενόταν, στην προεπιλογή του Μεξικού για τα τελικά του CONCACAF Nations League.

Ο προπονητής του Μεξικού, Χάιμε Λοθάνο ανακοίνωσε την προεπιλογή των 60 ποδοσφαιριστών από τους οποίους θα βγει η αποστολή της ομάδας για τα τελικά του CONCACAF Nations League, που θα γίνουν στα τέλη του Μαρτίου, με τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ να βρίσκεται φυσικά μέσα σ' αυτήν.

Οι «Ελ Τρι» θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον Παναμά στις 21 Μαρτίου κι αν προκριθούν, θα συναντήσουν στον τελικό της 24ης Μαρτίου τον νικητή του ΗΠΑ - Τζαμάικα. Οι τέσσερις αυτές ομάδες έχουν ήδη πάρει το «εισιτήριο» για το Copa America του 2024

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ήρθαν στην Αθήνα τόσο ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μεξικού, Χάιμε Λοθάνο όσο και ο αθλητικός διευθυντής της, Ντουίλιο Νταβίνο για να επισκεφθούν τον Ορμπελίν Πινέδα και να συζητήσουν μαζί του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα