ΑΕΚ: Χόρεψε ποντιακά στην γιορτή των παλαιμάχων ο Δημήτρης Μελισσανίδης (vid)

ΑΕΚ: Χόρεψε ποντιακά στην γιορτή των παλαιμάχων ο Δημήτρης Μελισσανίδης (vid)

Newsroom
Χόρεψε ποντιακά στην γιορτή των παλαιμάχων ο Δημήτρης Μελισσανίδης (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει στους ρυθμούς της αγαπημένης του ποντιακής μουσικής στην γιορτή των παλαιμάχων.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» μαζί με ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα στην γιορτή των παλαιμάχων της «Ένωσης», η οποία ήταν ιδιαίτερα λαμπρή.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εορταστική εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μην έχει μουσική. Πέραν, λοιπόν, από την παρουσία του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Πάνου Κιάμου, κάποια στιγμή στο γλέντι έπαιξε και ποντιακή μουσική και ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει στον ρυθμό της αγαπημένης του μουσικής.

Δείτε τον χορό του Δημήτρη Μελισσανίδη:

Στιγμές από την γιορτή των παλαιμάχων της «Ένωσης»:

@aekfc Στιγμές απο την γιορτή των Παλαιμάχων της ΑΕΚ ⚫️🟡 #aekfc #aekfcseason2023_2024 #fy #fyp #team #footballteam #football #greekfootball ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα