Μπέος για την κλήση από τη ΔΕΑΒ: «Τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό»

Μπέος για την κλήση από τη ΔΕΑΒ: «Τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό»

Newsroom
Κίνδυνος για Βόλο να χάσει στα δικαστήρια το ματς με την Κηφισιά μετά το «μαϊμού» του Μπέου

bet365

Ο Αχίλλεας Μπέος έκανε ανάρτηση με αφορμή την κλήση στο ΔΕΑΒ για την υπόθεση Τεττέι.

Ανάρτηση όπου στρέφεται εναντίον των ανθρώπων της ΔΕΑΒ έκανε ο πρόεδρος και Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για την υπόθεση του Ανδρέα Τεττέι.

«Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα, τη δική μας πατρίδα, τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα, που αντιμετώπισα ο ίδιος, η κλήση μου από τη ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), μια ουσιαστικά ανύπαρκτη επιτροπή, πολιτικού χαρακτήρα, «εργαλείο» στα χέρια του εκάστοτε υπουργού, που απαρτίζεται από συνταξιούχους που διορίστηκαν σε αυτή με προφανή σκοπό.

Η Επιτροπή αυτή, λοιπόν, με την εντυπωσιακή και βαρύγδουπη ονομασία, αντιστρόφως ανάλογης της σημασίας της (να φαντασθείτε τιμώρησε την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και την απήλλαξε η αθλητική δικαιοσύνη) με κάλεσε την περασμένη Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, να εκφράσω ις απόψεις μου με υπόμνημα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2024, για τη δίωξη – «μαϊμού» που ασκήθηκε εναντίον μου για την περιβόητη υπόθεση Τετέι και όταν ζήτησα ένα αντίγραφο της «δικογραφίας» που σχημάτισαν εναντίον μου για να πληροφορηθώ για ποιον ακριβώς λόγο με καλούν με παρέπεμψαν στο διαδίκτυο και στους δημοσιογράφους για να ενημερωθώ!!!

Με τέτοια δεδομένα είναι να απορεί κανείς πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ελπίζουν ότι μπορεί κάτι να διασωθεί, ότι μπορεί να υπάρξει ένα καθεστώς ισονομίας και δίκαιης αξιολόγησης του κάθε πολίτη. Αυτή η επιτροπή προφανώς θα εκδώσει μια δυσμενή απόφαση σε βάρος μου για να επιχειρήσει να επηρεάσει την συνείδηση και την ουσιαστική κρίση του Αθλητικού Δικαστή που θα αποφασίσει επί των «μαϊμού» καταγγελιών την προσεχή Πέμπτη. Γι αυτό και δεν έδωσαν μια ολιγοήμερη αναβολή.

Κύριε υπουργέ να τους χαίρεστε. Κάνετε πολύ σημαντική δουλειά… αυτή τέλος πάντων που σας έδωσαν να κάνετε…»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα