Gazzetta Awards: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε στον Αλμέιδα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς (vid)

Gazzetta Awards: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε στον Αλμέιδα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Αλμειδα - Μελισσανιδης

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέδωσε στον Ματίας Αλμέιδα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στα Gazzetta Awards.

O Ματίας Αλμέιδα νίκησε στο «νήμα» τόσο τον Γιώργο Μπαρτζώκα του Ολυμπιακού όσο και τον Βασίλη Σπανούλη του Περιστερίου και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στα Gazzetta Awards. Ο Πελάδο παρέλαβε το βραβείο του από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Ο Ματίας βραβεύεται ως κορυφαίος αλλά πρέπει να μάθετε ότι είναι τρομερός άνθρωπος και προσωπικότητα. Τον ευχαριστώ για όλα» είπε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

«Ευχαριστώ για την τιμή και τον πρόεδρο που μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ τους οργανωτές του event. Για μας ένα βραβείο είναι ένα χάδι στη ψυχή. Ήμουν ποδοσφαιριστής, τώρα προπονητής, οπότε κάθε βραβείο που λαμβάνω οφείλεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κάνουν δυνατή κάθε ιδέα που μπορεί να τους δώσω.

Ευχαριστώ την οικογένεια της ΑΕΚ, τον κόσμο της, την οικογένειά μου και όσους είναι εδώ. Αλλά και τον πατέρα μου που είναι στον ουρανό που θα είναι ευτυχισμένος. Μακάρι να μείνω πολλά χρόνια ακόμη στην Ελλάδα και σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ. Κάθε μέρα προσπαθώ για να παραμείνω εδώ γιατί είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ. Άγγιγμα στη ψυχή για όλους τους αθλητές το βραβείο αυτό», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον Δικέφαλο στο νταμπλ στην χρονιά της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα