Ολυμπιακός: Όταν ο Μεντιλίμπαρ κάθισε στον πάγκο του «Καραϊσκάκης» για το Super Cup Ευρώπης (vid)

Νίκος Κικίδης
Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι για τον Ολυμπιακό, με την παρουσία του το καλοκαίρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο Super Cup Ευρώπης να αποδεικνύεται ως το απόλυτο... προμήνυμα.

Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται να αναλάβει άμεσα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους ερυθρόλευκους να καταλήγουν στον «μπαρουτοκαπνισμένο» Ισπανό τεχνικό για την άκρη του πάγκου.

Μόνο που εφόσον όλα επισημοποιηθούν, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο 62χρονος θα καθίσει στον πάγκο του «Γ. Καραϊσκάκης».

Μόλις πριν λίγους μήνες άλλωστε ο Μεντιλίμπαρ πάτησε Ελλάδα με την αποστολή της Σεβίλλης για το Super Cup Ευρώπης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο του Ολυμπιακού στις 16 Αυγούστου.

Παρά τη μεγάλη αντίσταση που πρόβαλλαν οι Σεβιγιάνοι με το τελικό 1-1 απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, η ομάδα του Γκουαρδιόλα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι και κατάφερε να κατακτήσει την κούπα με νίκη 5-4 στη ρώσικη ρουλέτα.

Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ

@Photo credits: eurokinissi, Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα