ΠΑΟΚ: Μπήκε και με Βιεϊρίνια στην τελική ευθεία για ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε και με Βιεϊρίνια στην τελική ευθεία για ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια

bet365

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, μετά από ένα διάστημα ενός μήνα που ήταν εκτός, με το απουσιολόγιο του Λουτσέσκου να είναι, πλέον, κενό ενόψει της συνέχειας.

Στον ΠΑΟΚ μετράνε αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (11/2) κόντρα στην ΑΕΚ, με τους παίκτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύουν σήμερα πάνω στο επιθετικό πλάνο ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στα θετικά νέα της ημέρας η επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Εβδομάδα ντέρμπι στη Νέα Μεσημβρία, με το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμο για την μεγάλη πρόκληση και να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (08.02) ξεκίνησε με προθέρμανση. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ασκήσεις κατοχής με μπάλα. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος τη σκυτάλη ανέλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου , ο οποίος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο επιθετικό πλάνο του επικείμενου ντέρμπι.

O Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο πλέον να είναι κενό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την Παρασκευή (09.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα