Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ

Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ

Ο Ανσαριφάρντ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και επί της ουσίας κοντά σε συμφωνία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος προβλέπεται να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια κι εφόσον κλείσει θετικά η υπόθεση αυτομάτως θα καλυφθεί μία από τις βασικές ανάγκες του καθώς αναζητούσε απελπισμένα έναν φορ ο οποίος θα έχει υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Λορέν Μορόν.

Το… φλερτ των «κίτρινων» με τον 34χρονο επιθετικό χρονολογείται από το καλοκαίρι του 2022 και μάλιστα είναι διαχρονικό καθώς συζήτηση έγινε και τον περασμένο Αύγουστο. Εντούτοις, οι συνθήκες δεν ευνόησαν το σενάριο μιας συμφωνίας καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχε συμβόλαιο με την Ομόνοια. Κι έτσι εκείνη η κουβέντα έμεινε στη μέση για να ανοίξει ξανά καθώς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε διαπραγματεύσεις στο τελευταίο διάστημα και πλέον είναι κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ο μεν Άρης ήταν σε αναζήτηση φορ, ο δε Ιρανός επιθετικός είναι εκτός αγωνιστικού πλάνου της Ομόνοιας, γι’ αυτό εξάλλου έψαξε τρόπο αποχώρησης από την κυπριακή ομάδα. Επίσης, η επιστροφή στην Ελλάδα αποτελεί σκοπό του Ανσαριφάρντ παράλληλα με την εύρεση ομάδας στην οποία θα έχει αγωνιστικό ρόλο. Ο Άρης του τον προσφέρει, για την ακρίβεια του επιθετικού ο οποίος θα «μοιράζεται» τα παιχνίδια με τον Λορέν Μορόν, εκτιμήθηκε επίσης ότι λόγω διαφορετικών χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο παικτών, μπορούν να συνυπάρξουν στην 11αδα.

Φέτος, ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε στην Ομόνοια σε 20 παιχνίδια – με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ – αλλά είναι εκτός πλάνου από την αρχή του χρόνου. Γενικώς, το τελευταίο του γεμάτο παιχνίδι (σε επίπεδο Πρωταθλήματος) με την Ομόνοια χρονολογείται στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη. Αντιθέτως, στην πρώτη του σεζόν στην κυπριακή ομάδα μέτρησε 41 παιχνίδια και είχε οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με το Ιράν στο Asian Cup. Η εθνική ομάδα της χώρας του έκανε το 3Χ3 στη φάση των ομίλων, ο ίδιος αγωνίστηκε στο ένα από τα τρία παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ. Αύριο μπαίνει στη νοκ άουτ φάση ως φαβορί καθώς θα αντιμετωπίσει τη Συρία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί και στην ομάδα θα εξαρτηθεί από την πορεία του Ιράν στο ασιατικό Κύπελλο.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Άρης θα γίνει η τέταρτη ελληνική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αρχικά είχε φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου όπου σε 51 αγώνες σημείωσε 15 γκολ για να ακολουθήσουν τα 2.5 χρόνια συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό (48 αγ., 22 γκολ, 8 ασίστ) και με ενδιάμεση στάση ένα διάστημα ενός έτους στην Αλ Σαλίγια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ όπου έπαιξε σε 82 παιχνίδια σκοράροντας 20 τέρματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα