Ολυμπιακός: Στις 6 Φλεβάρη εκδικάζεται η προσφυγή στο CAS

Δημήτρης Τομαράς
To CAS

bet365

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ όσον αφορά την υπόθεση «Χουάνκαρ» θα εκδικαστεί από το CAS την προσεχή Τρίτη στις 6 Φλεβάρη.

Η εκδίκαση από το CAS για την υπόθεση «Χουάνκαρ» στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχωράει.

Ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης ενώπιον του CAS, με την ανταλλαγή των εγγράφων υπομνημάτων, καθώς ακολούθησε και ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς.

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ όσον αφορά την υπόθεση «Χουάνκαρ» θα εκδικαστεί από το CAS την Τρίτη στις 6 Φλεβάρη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει ασκήσει παρέμβαση στο CAS. Είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με σκοπό να μην αλλάξει η ποινή που ήδη έχει επιβληθεί στους Ερυθρόλευκους (μηδενισμό στον αγώνα με 0-3, αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα