ΟΦΗ: «Πρώτη» στην ομάδα για τον Ισέκα, τον αδερφό του Μπατσουαγί

ΟΦΗ: «Πρώτη» στην ομάδα για τον Ισέκα, τον αδερφό του Μπατσουαγί

Ο Ισέκα

bet365

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ααρον Ισέκα, να προπονείται για πρώτη φορά με τα «ασπρόμαυρα» ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΟΦΗ για αυτήν την εβδομάδα.

Ο Ισέκα είναι ο αδερφός του Μίτσι Μπατσουαγί, του 30χρονου διεθνούς Βέλγου στράικερ με θητεία, μεταξύ άλλων στην Τσέλσι και αγωνίζεται πλέον στη Φενέρ, θα παίζει στη χώρα μας. Ο Ισέκα έκανε τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Επίσης οι Τοράλ και Μπάουμαν επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση των Κρητικών μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία έγινε υπό έντονη χαλαζόπτωση κατά διαστήματα. Όσοι αγωνίστηκαν, έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Σαντιάγκο Μοσκέρα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον κράτησε εκτός. Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη (30/1) και στις 11:00 μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Oficretefc.com

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του ΟΦΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα