Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/01) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο Ολυμπιακός που συνεχίζει το μπαράζ μεταγραφών του, ο Ούγκο που έρχεται σήμερα για τον Παναθηναϊκό και ο Άρης που πέρασε από τα Λιόσια με ηγέτη τον Τολιόπουλο στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Έρχεται ο Ούγκο για Παναθηναϊκό, φορτσάρει για να τελειώσει τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Sport Day: Όλοι μέσα! Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα υπέγραψαν, ανακοινώθηκαν, προπονήθηκαν, δήλωσαν διαθέσιμοι στον Κάρλος Καρβαλιάλ και μπήκαν στην αποστολή για Θεσσαλονίκη. Διεθνές ρεζιλίκι της ΕΠΟ με Πογιέτ.

Live Sport: Ούγκο, ο πέμπτος! Έσκασε νέα βόμβα στον Παναθηναϊκό! Στα πράσινα και ο Βραζιλιάνος ηγέτης της άμυνας. Φέρνει τρία στόπερ. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικούς του και τους Κάρμο, Αμπέι και Γκαστόν Ερνάντες.

Φως των Σπορ: Χόρευε στη βροχή! Ο Πανσερραϊκός με ηγέτη και σκόρερ τον Μπετανκόρ επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα και αποσπάστηκε με εννέα βαθμούς από τους Ηπειρώτες. Όνειρα για πλέι-οφ στην Λαμία, κέρδισε 4-1 την Κηφισιά. Στη φωτιά! Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήρε στην αποστολή Τσικίνιο και Όρτα, που ανακοινώθηκαν μόλις χθες.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Συνεχίζει την κούρσα των μεταγραφών ο «θρύλος»! Έτοιμος ο Κάρμο! Στην τελική ευθεία του Γκαστόν. Το ταξίδι του Αμπέι στην Αθήνα. Η επιμονή Άλβες για Μουσράτι. Το φρένο Καρβαλιάλ για Μπόρζες. Η νέα πρόταση για Βέρα.

Κέρδισε την ΑΕΚ με τρομερό Τολιόπουλο, τώρα θέλει και τον Ολυμπιακό

Ώρα των Σπορ: Σάλπισμα αντεπίθεσης! Ματίας Αλμέιδα: «Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει τον τρόπο που αισθάνομαι, που δουλεύω και το πως βλέπω το ποδόσφαιρο».

Metrosport: Καταιγίδα! Με 84 γκολ σε 33 αγώνες ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. ΓουστΆρη τα ντέρμπι! Νίκη για να μπουν στο κόλπο της τετράδας θέλουν Μάντζιος και παίκτες. Απίθανος Τολιόπουλος οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί της ΑΕΚ στα Λιόσια με 93-91.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα