Πάντα στα ραντάρ του Παναθηναϊκού η υπόθεση Μαξίμοβιτς

Πάντα στα ραντάρ του Παναθηναϊκού η υπόθεση Μαξίμοβιτς

Νίκος Αθανασίου
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

bet365

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας μία-δύσκολη- περίπτωση που θα εκτόξευε την ποιότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τον δανεισμό των Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι, την μεγάλη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα που αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας και την προσθήκη του Βίτορ Ούγκο που έρχεται την Κυριακή για να υπογράψει, δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη μία κίνηση στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, στην οποία είναι ιδιαίτερα δραστήριος.

Όπως έχετε διαβάσει αποκλειστικά στο Gazzetta από την Τετάρτη, στο τραπέζι του Τριφυλλιού βρίσκεται και μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη περίπτωση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε, ο Σέρβος διεθνής κεντρικός μέσος που λογίζεται ως μία πολύ ποιοτική λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Το συμβόλαιό του 29χρονου άσου με τον ισπανικό σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Σερβία, αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του παρά τις προσπάθειες της Χετάφε να τον ανανεώσει.

Στο ''πράσινο στρατόπεδο'' συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεσή του και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι, όταν ο Παναθηναϊκός θα κληθεί εκ των πραγμάτων να προχωρήσει σε μεταγραφή στο ''6-8''.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα