Τσικίνιο: «Ευχαριστώ Μπενφίκα, οι αναμνήσεις μένουν»

Νίκος Κικίδης
osfp

bet365

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τη Μπενφίκα δημοσίευσε στα social media ο Τσικίνιο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Τσικίνιο, ο οποίος δήλωσε με το καλησπέρα... παρών και τέθηκε στην αποστολή του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Μαζί με τον Αντρέ Ορτά αποτέλεσαν τις δυο τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, οι οποίοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν το deal με τη Μπενφίκα και να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας.

Με ένα νέο κεφάλαιο να ανοίγει πλέον στην καριέρα του, ο Τσικίνιο θέλησε να αποχαιρετήσει μέσα από ένα μήνυμα στα social media τη Μπενφίκα, την οποία ευχαρίστησε για όλες τις αναμνήσεις.

«Υπήρχαν πολλά να πω, αλλά οι αναμνήσεις καλές και κακές παραμένουν. Ευχαριστώ όλους όσους συνάντησα που με έκαναν καλύτερο κάθε μέρα. Ευχαριστώ Μπενφίκα» τόνισε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα