Ολυμπιακός μεταγραφές: Κινητικότητα για να κλείσει Ντράγκοβιτς - Κάρμο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κινητικότητα για να κλείσει Ντράγκοβιτς - Κάρμο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντράγκοβιτς

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν βάλει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της άμυνας με τους Ντράγκοβιτς και Κάρμο να αποτελούν τους δύο βασικούς στόχους.

Μετά τον Τσικίνιο, του οποίου το θέμα φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία, στον Ολυμπιακό κινούνται για να κλείσουν άμεσα δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Ο λόγος για τους γνωστούς Ντράγκοβιτς και Κάρμο. Αμφότερες είναι δύσκολες περιπτώσεις και δεσμεύονται με συμβόλαιο - ο ένας με τον Ερυθρό Αστέρα κι ο άλλος με την Πόρτο, αλλά αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα για να ντυθούν άμεσα στα ερυθρόλευκα. Με τους «δράκους» υπάρχει ήδη συμφωνία για το δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, αλλά για να τον παραχωρήσουν τον παίκτη θα πρέπει πρώτα να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο 32χρονος Αυστριακός στόπερ έχει μια γεμάτη χρονιά φέτος όντας ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέραμε τον οποίο μετράει 25 ματς, 1 γκολ και 2 ασίστ. Είναι παίκτης βέβαια με μεγάλη ζήτηση και από την Τουρκία και από αλλού. Aπό την άλλη, ο 24χρονος στόπερ της Πόρτο, έχει φέτος 15 συμμετοχές με 1.330' στα πόδια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα