Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/01) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός που... τρομάζει στην Ευρωλίγκα, το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στη Βιτόρια, τα μεταγραφικά κι οι ομάδες ανδρών - γυναικών στο πόλο!

Σεληνιασμένος Παναθηναϊκός, ταύρος στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Sport Day: Showtime! Ενας σεληνιασμένος Παναθηναϊκός σκόρπισε τη Μονακό και παραμένει στην πρώτη 4άδα της Ευρώπης. Διπλό χτύπημα από Ολυμπιακό: Αρπάζει τον στόπερ Παλομίνο της Αταλάντα μέσα από τα χέρια της Σαλερνιτάνα, κλεισμένος κι ο Τσικίνιο της Μπενφίκα. Στη λίστα Γκάμπριελ Περέιρα και Βαλεντίν, επιμονή για Όρτα. Ερχεται ο Ακαϊτίν για τον Παναθηναϊκό

Live Sport: Τρόμος είσαι! Ο Εξάστερος του Αταμάν τρελαίνει την Ευρωλίγκα, διέλυσε ξανά την Μονακό με +25, έκανε το 13-8 και φωνάζει για Final 4. Αντρες έτοιμοι για όλα! η Εθνική αντρών πόλο διέλυσε την Ολλανδία και προκρίθηκε στο σημερινό προημιτελικό με την Κροατία. Για το χάλκινο οι Γυναίκες που ηττήθηκαν από την Ισπανία με 13-5. Μάχη για Παλομίνο ο Ολυμπιακός.

Φως των Σπορ: Αφίξεις προ των πυλών. Στο ακουστικό του περιμένει ο Παλομίνο για να έρθει στην Ελλάδα, τι μπορεί να προσφέρει ο Τσικίνιο. Θρυλικό! Ο Ολυμπιακός διέλυσε την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στο Μελίνα Μερκούρη με 3-0 σετ. Για μάχη και διπλό στη χώρα των Βάσκων. Ο ΠΑΟ σάρωσε τη Μονακό.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αν δεν κλείσει άμεσα ο Παλομίνο έρχεται ο Κάρμο. Ετοιμος κι αυτός κι ο Ισπανός Κουένκα. Μουσράτι για 6άρι: Τον θέλει εξαιρετικά επίμονα ο Καρβαλιάλ. Γίνεται ταύρος στη Βιτώρια, το μεγάλο φάουλ του Κορδόν, έγκλημα με Σολμπάκεν και Ντεσπότοφ. Είπε το ναι ο Τσικίνιο.

«Εφτασε η ώρα της κορυφής για την ΑΕΚ, ίνδαλμα για τους πιτσιρικάδες ο Ντεσπότοφ»

Ώρα των Σπορ: Πανευτυχής και πανέτοιμος ο Φερνάντες, μέσα ο Μάνταλος για το ντέρμπι της Κυριακής, έφτασε η ώρα για κορυφή.

Metrosport: Αυτός ο Άρης μπορεί να προκριθεί. Ινδαλμα για τους πιτσιρικάδες, αντικείμενο θαυμασμού από όλους ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ντεσπότοφ: Παλεύουμε για τον τίτλο και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να τον πάρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα