Κηφισιά: Χωρίς Μποτία, Τεττέι και Λαντρ με Ολυμπιακό

Βασίλης Μπαλατσός
Μποτία

bet365

O Ντέιβιντ Νίλσεν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανδρέα Τεττέι, Αλμπέρτο Μποτία και Λόικ Λαντρ για την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό (14/1, 17:00).

Δυο ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ο Λόικ Λαντρ έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 9ο λεπτό και άφησε τη θέση του στον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τραυματίστηκε και βγήκε εκτός στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από σύσπαση στον προσαγωγό, ενώ ο Ισπανός έχει υποστεί διάστρεμμα. Αμφότεροι ήταν έτσι κι αλλιώς αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Καισαριανή για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (14/1, 17:00) και ο Δανός τεχνικός επέλεξε να τους δηλώσει σε αυτό το ματς για να εκτίσουν την ποινή για τις κάρτες που συμπλήρωσαν στο ματς με τα Λιοντάρια.

Κόντρα στους Πειραιώτες θα εκτίσει ποινή και ο Ανδρέας Τεττέι, ο οποίος είχε συμπληρώσει κάρτες στο Περιστέρι, ενώ ο Ντέιβιντ Νίλσεν θα στερηθεί τον Ανδρέα Παπασάββα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (4/2). Από την άλλη διαθέσιμοι θα είναι κανονικά τόσο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, όσο και ο Τιεβί Μπιφουμά, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα