Χωρίς Σένκεφελντ στο «αιώνιο» ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Σένκεφελντ στο «αιώνιο» ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Μέσα οι νεαροί Φικάι και Κυριόπουλος. Τα πλάνα ενδεκάδας του Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης τον Ολυμπιακό(21:30) στη Λεωφόρο στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης την προετοιμασία του στο Κορωπί. Οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν στο ματς αυτό χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς ο Ολλανδός στόπερ έμεινε εκτός αποστολής.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα και με δεδομένο πως στα δύο προηγούμενα ματς ο Τούρκος προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα και την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν. Προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Ζέκα ή Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρντ, Αϊτόρ, Μαντσίνι και ένας εκ των Σπόραρ ή Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα