ΟΦΗ: Η αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία

ΟΦΗ: Η αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία

Newsroom
ΟΦΗ

bet365

Την αποστολή του Πεπ Μελ για τον αποψινό αγώνα με τη Λαμία γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Χωρίς του γνωστούς απόντες θα παραταχθεί απόψε κόντρα στη Λαμία ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λαμία με τον Πεπ Μελ να μην έχει στη διάθεση του, τους Καρώ, Χριστογεώργος, Γιαννούλης, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Κουτεντάκης, Σημαντηράκης και Αδαμάκης.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αποψινό (8/1) αγώνα με την Λαμία, με τον Pepe Mel να επιλέγει τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Πασαλίδης, Αποστολάκης, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Phellype, Dicko.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Αντρέας Καρώ και Νίκος Χριστογεώργος, οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Manuel Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και ο Ανδρέας Αδαμάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα