Άρης: Επίσημη η επιστροφή Φετφατζίδη!

Άρης: Επίσημη η επιστροφή Φετφατζίδη!

Newsroom
Ο Φετφατζιδης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους και μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμό του για τους «κίτρινους».

Έπειτα από… διάλειμμα 3.5 ετών, οι δρόμοι του Άρη και του Γιάννη Φετφατζίδη διασταυρώνονται ξανά καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 33χρονος winger για συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους. «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον ΑΡΗ πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον ΑΡΗ νίκες και χαρές στον κόσμο μας»», δήλωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος στην πρώτη θητεία του στην ομάδα – από τον Γενάρη του 2019 έως και τον Σεπτέμβρη του 2020 – σε σύνολο αγώνων σημείωσε επτά γκολ και μοίρασε 13 ασίστ.

«Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 3,5 χρόνια περίπου, επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας. Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας (3 γκολ)», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα