Νικολαΐδης: «Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει»

Νικολαΐδης: «Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει»

Newsroom
Ντέμης

bet365

Για το τωρινό του επάγγελμα, αλλά και για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από τα social media.

Στο επάγγελμα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ τόνισε ότι ο κύκλος του στην Ένωση έχει κλείσει και ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ τον εαυτό του σε άλλη ομάδα.

Παράλληλα, ο Ντέμης μίλησε για την τωρινή δουλειά του, τονίζοντας ότι μέσα από αυτήν νιώθει ενεργός στο ποδόσφαιρο.

«Εγώ λέω ότι είμαι ενεργός γιατί ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αν μιλήσουμε επί της ουσίας, δεν έχει σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Και νομίζω ότι έχω κλείσει την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Ο καθένας στο ποδόσφαιρο θέλει να έχει τον δικό του άνθρωπο. Εγώ δεν μπορώ να γίνω ο άνθρωπος κάποιου.

Πάντως περνώ πολύ ωραία γιατί είναι δουλειά αυτό που κάνω αλλά επί της ουσίας είναι χόμπι», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα