Παναθηναϊκός: Με Φικάι, αλλά χωρίς Λημνιό η πρώτη αποστολή του Τερίμ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με Φικάι, αλλά χωρίς Λημνιό η πρώτη αποστολή του Τερίμ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Τέσσερις απουσίες και δύο επιστροφές μέτρησε στην πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος συμπεριέλαβε σε κείνη τον 18χρονου Έλτον Φικάι.

Κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο την Τετάρτη (03/01-21:00) τόσο ο Φίλιπ Τζούρισιτς όσο και ο Άνταμ Τσέριν, που έκαναν την Δευτέρα (01/01) την πρώτη τους κανονική προπόνηση.

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, τόσο ο Παλάσιος, που θα χάσει όλα τα ντέρμπι του Γενάρη, όσο και ο Σένκεφελντ, που αποχώρησαν τραυματίες από την χθεσινή προπόνηση και σήμερα έκαναν θεραπεία, όπως και οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Την θέση του Μπαρτ Σένκεφελντ στην αποστολή πήρε ο 18χρονος Έλτον Φικάι ενώ σ' εκείνη δεν συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Λημνιός.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα