Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/11) στο Gazzetta

bet365

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για Περέιρα και Βίκτορ, η αγανάκτηση του κόσμου του Παναθηναϊκού για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς, η αναμονή της ΑΕΚ για Φερνάντες και Πόνσε, το deal του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και του Ρόουζ με τον Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Η οργή του... πράσινου λαού για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς

Sport Day: Οργή λαού! «Βράζει» ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο, που εντελώς ξαφνικά αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον 70χρονο Φατίχ Τερίμ. Συνεχίζει τη μάχη! Τι λένε στην Βραζιλία για τον Λέο Περέιρα, τι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Έτοιμο και το plan B, αν δεν προχωρήσει του στόπερ της Φλαμένγκο.

Live Sport: Αχαριστία! Το «ευχαριστώ» του Αλαφούζου στον άνθρωπο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αναγέννησε τον ΠΑΟΚ ήταν να τον απολύσει Χριστουγεννιάτικα. Ραζβάν 2026. Πώς ο Ιβάν Σαββίδης έκλεισε σε δευτερόλεπτα το deal της παραμονής του Ρουμάνου στον ΠΑΟΚ.

Φως των Σπορ: Και άλλος λάτιν. Το ψάχνει και για τον Γιοακίμ της Σάντος ο Ολυμπιακός. Τον... έπνιξε στον Βόσπορο. Ο Γιάννης Αλαφούζος καθάρισε αιφνιδιαστικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Ολυμπιακός δίνει τα πάντα για τους «πύργους». Χορός εκατομμυρίων. Έτοιμος για δυνατά ονόματα ο θρύλος. Επιμένει για Λέο και Βίκτορ. Δεν πέφτει από τα 7 εκατ. ευρώ η Φλαμένγκο, 10 εκατ. θέλει η Μπενφίκα, αλλά συζητάει για δανεισμό στον Ολυμπιακό.

Περιμένει Πόνσε και Φερνάντες η ΑΕΚ, πώς ανανέωσε ο Λουτσέσκου

Ώρα των Σπορ: Λύσεις στο γκολ! Ο Ματίας Αλμείδα είναι σίγουρος ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Πόνσε θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο προσαρμογής και θα ενισχύσει όπως ξέριε και μπορεί, την αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Metrosport: Μαέστρος! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσει να διευθύνει τον μαγικό ΠΑΟΚ με εντολή Ιβάν. Επιστροφή Λίντσεϊ Ρόουζ. Συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Άρη, αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα