Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Εκτός Αράο - Αϊτόρ, μέσα Ρουμπέν - Μαντσίνι

Επιστροφή για Μπρινιόλι και Μαντσίνι στο βασικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο, με τους Μπρινιόλι, Μαντσίνι, Ρούμπεν και Κώτσιρα να επιστρέφουν στην ενδεκάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να προβεί σε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (17/12-20:30) σε σχέση με εκείνη του αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να επαναφέρει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ, ο Κώτσιρας επέστρεψε δεξιά αντί του Βαγιαννίδη, εκτός ο Αϊτόρ με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να παίρνει φανέλα βασικού στο «6» θα αρχίσει ο Ρούμπεν αντί του Αράο.

Μπροστά από τον Ιταλό κίπερ, η άμυνα των «πρασίνων» έμεινε ίδια, με τους Γεντβάι και Σένκεφελντ να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας και τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ να πιάνουν τα δύο άκρα της.

Στο κέντρο έμεινε επίσης σταθερή η τριάδα των Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρντ ενώ στα πλάγια ο Παλάσιος διατήρησε την θέση του συνθέτοντας ένα αργεντίνικο δίδυμο στα άκρα της επίθεσης με τον Μαντσίνι. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αϊτόρ και Τσέριν έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και στη γάμπα αντίστοιχα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα