Ολυμπιακός: Το story παραμονής του Μαντί Καμαρά που κατάλαβε πόσο σημαντικός ήταν και είναι (vids)

Ολυμπιακός: Το story παραμονής του Μαντί Καμαρά που κατάλαβε πόσο σημαντικός ήταν και είναι (vids)

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Μαντί Καμαρά από εκεί που το περασμένο καλοκαίρι... έμοιαζε φευγάτος έμεινε στον Ολυμπιακό και εξελίχθηκε ξανά σε ένα πολύτιμο αγωνιστικό γρανάζι του.

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω. Εκεί κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου. Τότε που ουσιαστικά είχε οριστικοποιηθεί η παραμονή του Μαντί Καμαρά στο come back του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μαντί δεν ήταν μόνο πώς είχε ομάδες που τον ήθελαν και από την Τουρκία και από τη Γαλλία. Πριν την κρούση της Λιόν υπήρξαν προτάσεις για εκείνον κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Η Λιόν πήγε σε οικονομικά επίπεδα πάνω από αυτές και άνω των 7 εκατ. ευρώ, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έκρινε σκόπιμο ότι ο έμπειρος μέσος έπρεπε να μείνει στην ομάδα και αυτό συνέβη.

Για τον έμπειρο Αφρικανό μέσο ήταν πώς παρότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τη Ρόμα αρχικά έδειχνε να θέλει να μείνει στη Serie A και να μην γυρίσει στους Πειραιώτες. Ωστόσο και το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι της ομάδας του έδειξαν με κάθε τρόπο και στις μεταξύ τους συζητήσεις το πόσο επιθυμητός αγωνιστικά αλλά και κομβικός ήταν για την ομάδα και αυτό ήταν και το σημείο - κλειδί. Ο ίδιος ένιωσε και κατάλαβε το περασμένο καλοκαίρι και κυρίως από τον Αύγουστο και μετά το πόσο σημαντικός ήταν και εξακολουθεί να είναι για τον σύλλογο.

Ο 26χρονος Μαντί Καμαρά φέτος και πριν το ματς της Πέμπτης με τους Σέρβους είχε με την ομάδα του Ολυμπιακού σε 21 ματς 1 γκολ και 1 ασίστ, όμως αυτό που μετράει είναι το πόσο προσφέρει - και φέτος - στο κέντρο του Ολυμπιακού. Αγωνιστικά έχει καταφέρει να γίνει ξανά ένας φοβερά κομβικός παίκτης των Πειραιωτών. Στο 5-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα έφτασε τις 22 φετινές συμμετοχές και αποδείχθηκε ξανά σημαντικότατος για το κέντρο της ομάδας του.

Την ασίστ του την είχε στη γκολάρα του Φορτούνη στο 3-1 με τη Τσουκαρίτσκι. Σε επίπεδο σκοραρίσματος είχε κάνει το 2-0 με ωραίο τρόπο στο εντός έδρας 4-0 με τον Ατρόμητο στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1. Μην λησμονούμε πώς πρόκειται για έναν ξένο με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών στον σύλλογο αλλά και προσφορά ετών.

Ο Μαντί σκεφτείτε πώς πριν το ματς με τη Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη είχε 202 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με την αναμέτρηση με τους Σέρβους έφτασε στις 203. Και σε αυτές έχει 20 γκολ και 14 ασίστ. Και βέβαια το επόμενο βήμα είναι το να προκύψει ένα νέο συμβόλαιο για τον διεθνή χαφ καθώς το υπάρχον του εκπνέει φέτος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα