ΟΦΗ: Το μήνυμα του Νταμπράουσκας στους παίκτες και το «ευχαριστώ» του αρχηγού Γιαννούλη

ΟΦΗ: Το μήνυμα του Νταμπράουσκας στους παίκτες και το «ευχαριστώ» του αρχηγού Γιαννούλη

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Το μήνυμα του Νταμπράουσκας στους παίκτες και το «ευχαριστώ» του αρχηγού Γιαννούλη

bet365

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρέθηκε ΒΑΚ και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μετά το διαζύγιο του με την κρητική ομάδα. Το ευχαριστώ του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Γιαννούλη.

Παρελθόν με κάθε επισημότητα αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός δεν αποτελεί πλέον προπονητής της κρητικής ομάδας, καθώς το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε το διαζύγιο των δύο πλευρών, με τον ΟΦΗ να στρέφεται πλέον στον διάδοχο του.

Ο Νταμπράουσκας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ και αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Γιαννούλη, να ευχαριστεί εκ μέρους των παικτών τον Λιθουανό τεχνικό για τη συνεισφορά του τους τελευταίους 14 μήνες.

«Μείνετε ενωμένοι»

«Όλοι μας πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Περάσαμε 14 μήνες μαζί, διάστημα κατά το οποίο δημιουργήσαμε καλές σχέσεις, είχαμε καλά αποτελέσματα και μεγαλώσαμε ως ομάδα. Αισθάνομαι πραγματικά προνομιούχος και ήταν τιμή μου που ήμουν εδώ μαζί σας και μοιραστήκαμε αυτά τα αποδυτήρια, τους αγώνες αλλά και τις συζητήσεις μας. Πραγματικά πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχει και τόση σημασία το αποτέλεσμα.

Αν θα νικήσεις ή αν θα χάσεις σε ένα παιχνίδι παραπάνω, δεν αλλάζει ποιος είσαι ως άνθρωπος. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ωρίμασα και εξελίχθηκα ως προπονητής αλλά και ως άνθρωπος και φεύγω από εδώ όντας καλύτερος και ως άνθρωπος και ως προπονητής. Αυτό το οφείλω σε εσάς.

Αν υπήρξαν στιγμές που κάποιος στενοχωρήθηκε και αισθάνθηκε έλλειψη εμπιστοσύνης, όπως αξίζετε να σας εμπιστεύονται, ή δεν πήρε τις ευκαιρίες που πίστευε ότι έπρεπε να είχε πάρει, αυτό δεν ήταν κάτι προσωπικό. Όλες οι αποφάσεις που πήρα ήταν με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα! Παίξατε πολύ καλά την περασμένη Τετάρτη (με την Κηφισιά).

Γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα γινόταν. Χτίστε πάνω σε αυτό, δώστε το 100% σας στον επόμενο προπονητή, όμως πάνω απ’ όλα μείνετε ενωμένοι! Ήμασταν καλή ομάδα και ο τελευταίος μήνας δεν το αλλάζει αυτό», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ο Νταμπράουσκας.

Το «ευχαριστώ» των παικτών

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Κώστας Γιαννούλης ευχαρίστησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών τον Λιθουανό. «Θέλουμε ευχαριστήσουμε τον κ. Νταμπράουσκας για αυτούς τους 14 μήνες που ήμασταν μαζί. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα