Ιωαννίδης: «Έκανα... πάσα στον εαυτό του με το δοκάρι στο 4-0»

Ιωαννίδης: «Έκανα... πάσα στον εαυτό του με το δοκάρι στο 4-0»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το γκολ του κόντρα στον ΟΦΗ και για την μπαλιά του Λοντίγκιν αναφέρθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και η νίκη είχε την... υπογραφή του Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας φορ αναφέρθηκε τόσο στα γκολ του όσο και στην ασίστ του Λοντίγκιν από την οποία πέτυχε το τελικό 4-0.

«Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε αρκετή υπομονή και καταφέραμε με όμορφο ποδόσφαιρο και άμεσο πολλές φορές να έχουμε πολλές ευκαιρίες και να βάλουμε τέσσερα γκολ. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ότι είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, με την ίδια νοοτροπία. Είναι μακρύς ο δρόμος και έχουμε όλα τα φόντα να εξελισσόμαστε».

Για την ασίστ του Γιούρι Λοντίγκιν είπε: «Έχουμε ένα τρομερό σταφ, όλα τα παιδιά και οι προπονητές με βοηθούν πολύ. Μέσα από αυτούς εξελίσσομαι κι αυτό με βοηθά να είμαι σε θέση να σκοράρω. Κι ο Λοντίγκιν έκανε τρομερή πάσα, να ξέρετε πως μπορεί να τη φτάσει και με το χέρι. Το χάλασα με το δοκάρι, αλλά μάλλον έκανα πάσα στον εαυτό μου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα