Ολυμπιακός: Η θλάση του Γιόβετιτς και οι αμφιβολίες για τον Ποντένσε ενόψει Βόλου

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο Στέφαν Γιόβετιτς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει υποστεί θλάση ενώ ο Ποντένσε είναι ιδιαίτερα αμφίβολος για το Βόλος - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός την ώρα που περιμένει τις τελικές αποφάσεις για το θέμα του προπονητή έχει και νέες απουσίες.

Η μία είναι του Γιόβετιτς που έχασε το Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει θλάση και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα. Να τονιστεί δε πώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής προπόνηση κυρίως για την αποκατάσταση των παικτών που αγωνίστηκαν επί γερμανικού εδάφους στη δύσκολη βραδιά με το 5-0 με τη Φράιμπουργκ.

Εκτός από τον Στέφαν Γιόβετιτς υπάρχει και το θέμα με το χτύπημα του Ποντένσε κάτω χαμηλά στο πόδι. Υπάρχει μία αμφιβολία για το εάν θα προλάβει το Βόλος - Ολυμπιακός, το παιχνίδι της επερχόμενης Κυριακής για τη Stoiximan Super League 1. Ήδη υπάρχουν οι τραυματισμοί των Φρέιρε, Πορόζο και Σκάρπα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα