Ολυμπιακός: Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Γιόβετιτς και η σοβαρή σκέψη για τριάδα στην άμυνα

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο Γιόβετιτς αντιμετωπίζει ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού με τον Ελ Καμπί που εξαρχής έδειχνε το φαβορί να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Παραμένει η σκέψη για τρεις στόπερ. ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα για τον Μαυροβούνιο φορ, τον διεθνή στράικερ του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, που έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του με τη Φράιμπουργκ είναι για τα καλά στον... αέρα. Το ξαφνικό πρόβλημα του Γιόβετιτς - που πάντως μπήκε κανονικά με την ομάδα και ένα δεδομένα μέρος της προπόνησης της Τετάρτης υποχρεώνει τον Μαρτίνεθ να στηριχθεί στον παίκτη που από την αρχή είχε κατά νου να ξεκινήσει βασικό.

Ο λόγος για τον Ελ Καμπί. Παράλληλα η σκέψη για τρεις στόπερ στην άμυνα (με Ιμπόρα, Ντόι και Ρέτσο) καλά κρατεί (παραμένει ως σοβαρή σκέψη) από το τεχνικό επιτελείο και δη τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Να κατεβάσει δηλαδή ο Μαρτίνεθ σχήμα με 3-5-2 ή 3-4-3 για το Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης. Το άλλο βασικό αγωνιστικό σχέδιο του Ισπανού κόουτς είναι το 4-3-3 για το ματς αυτό με πιθανότητα για βασικό τον Αλεξανδρόπουλο μαζί με Μαντί Καμαρά και Εσε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα