Γιατί ο Νέρι Καστίγιο κάνει επιθέσεις στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Γιατί ο Νέρι Καστίγιο κάνει επιθέσεις στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Newsroom
ελλαδα

bet365

Όσα... δεν έγραφαν οι δημοσιογράφοι, οι μεταγραφές στα αριστερά, το «εμένα με έκοβαν». Οι λόγοι που ο Νέρι Καστίγιο εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις κατά του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Με αφορμή μια συνέντευξη του Τζόρτζεβιτς στο κανάλι Betarades.gr του YouTube, ο Νέρι Καστίγιο ξεκίνησε μέσω Instagram stories διαδικτυακή επίθεση κατά του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν πήρε κι ούτε θα πάρει ποτέ δημοσιογράφους τηλέφωνο, ενώ επανήλθε, κατηγορώντας τον ότι υποστηρίζει την ομάδα από την οποία «τα παίρνει», προσθέτοντας: «Μόνο Ολυμπιακός Θύρα 7». Πού οφείλεται, όμως, η κόντρα του Καστίγιο με τον Τζόρτζεβιτς;

Καστίγιο - Τζόρτζεβιτς: Η κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μεξικανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gazzetta, είχε μιλήσει αναλυτικά για όσα είχε συναντήσει στον Ολυμπιακό. Υποστήριξε ότι ουσιαστικά τον άλλαξαν θέση, ενώ είχε έρθει για την αριστερή πτέρυγα ενώ τόνισε ότι το διάστημα εκείνο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιρναν παίκτες στην πλευρά του Τζόλε. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει φιλίες με δημοσιογράφους.

- Ναι, αλλά εσύ είχες και πολύ ταλέντο.

«Ναι αλλά εμένα με έκοβαν. Εγώ όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, έπαιζα αριστερός χαφ. Ποιος ήταν αριστερός χαφ;»

- Ο Τζόρτζεβιτς.

«Μπράβο. Θέλω να το κοιτάξεις. Από το 2000 μέχρι το 2007 πόσες μεταγραφές έγιναν στη θέση του επιθετικού, του δεξιού χαφ, στο κέντρο, στο δεξί άκρο της άμυνας, στην άμυνα και τελευταία... πόσες αριστερά»

- Στη θέση του Τζόρτζεβιτς, δεν είχε έρθει κανείς.

«Μπράβο. Εγώ ήρθα να παίξω στη θέση ενός ανθρώπου που ήταν παικταράς, πολύ καλός παίκτης, αλλά όταν έβλεπε ότι κάποιος τον ανταγωνίζεται... Εμένα για παράδειγμα με άλλαξαν θέση. Με έβαλαν πίσω από τη θέση του Ζίο. Ο Τζόρτζεβιτς ήταν παικταράς, αλλά γιατί οι δημοσιογράφοι δεν έγραφαν: "γιατί δεν έβαλαν τον μικρό αριστερά"; Κατάλαβες»

- Τι σε ενόχλησε πιο πολύ απ' όσα είχαν γράψει οι δημοσιογράφοι;

«Εγώ δεν είμαι φίλος με κανέναν δημοσιογράφο. Εσύ με βρήκες στο Instagram και σε γνωρίζω. Αλλά φίλος, να πάμε για καφέ, δεν το έκανα ποτέ! Ούτε τότε που έπαιζα, ούτε τώρα. Τώρα ειδικά που δεν παίζω, θα μπορούσα να το κάνω. Για να είσαι φίλος με τον δημοσιογράφο, θα γίνει από συμφέρον. Ο παίκτης έχει το συμφέρον να τον χρησιμοποιήσει για να γράψει καλά όταν δεν πηγαίνει καλά κι ο δημοσιογράφος έχει το συμφέρον να μαθαίνει πληροφορίες. Πολλοί παίκτες το ξέρουν αυτό, αλλά φοβούνται να το πουν. Κάποιοι είναι μέσα στην μπάλα, κάποιοι άλλοι έχουν ένα μαγαζί... Εγώ δεν μπορώ το ψέμα. Αν με ρωτήσεις για το πού ήμουν λάθος, θα σου πω».

Η απάντηση του Τζόρτζεβιτς για Καστίγιο

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gazzetta, είχε ερωτηθεί σχετικά με το αν τον ενόχλησαν τα όσα είχε πει ο Καστίγιο για εκείνον, απαντώντας: «Όχι δεν με ενόχλησε. Ξέρουμε όλοι τον Καστίγιο, είπε αυτό που πιστεύει, είναι άποψή του. Στο μόνο που θα μπορούσα να σταθώ είναι ότι θα μπορούσε να το πει αυτό πιο νωρίς κι όχι μετά από 15 χρόνια. Θα μπορούσε να το πει και τότε. Μου φάνηκε ότι έβγαλε ένα απωθημένο. Το να αρέσω σ' όλους πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά μ' εμένα. Απλά, νομίζω, ότι κι εκείνος δεν έχει καταλάβει αγωνιστικά ποια ήταν η πιο σωστή θέση για τον ίδιο. Εγώ νομίζω ότι προσπάθησα να τους βοηθήσω όλους. Με τον Νέρι κάναμε και παρέα και ψώνιζα τα ψαρικά μου από το μαγαζί που είχε. Μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που είπε, γιατί είχε κάποιον λόγο να το κάνει.

Πέρασε και μια δύσκολη περίοδο, γιατί στον Ολυμπιακό ήταν μόνο του το παιδί. Ήταν μόνο με τον αδερφό του. Σ' ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς του και πέρασε δύσκολα. Γενικά, τον δικαιολογώ. Τώρα αν έπαιρνε η ομάδα παίκτες ή όχι ή αν του έτρωγα τη θέση, τι να πούμε... Τόσοι παίκτες, τόσοι προπονητές και τόσα μέλη στο τεχνικό επιτελείο πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Ας πει ένας αν ανακατεύτηκα ποτέ ή αν έκανα υποδείξεις για το ποιος θα παίξει ή όχι. Οποιοσδήποτε προπονητής κι αν ήταν, παρόλο που έβλεπα ότι είχα αυτή τη δύναμη να το κάνω. Όμως η δουλειά μου δεν ήταν αυτή. Αν μπεις σ' αυτήν τη διαδικασία χάνεσαι και μπερδεύεσαι. Εμένα η δουλειά μου ήταν άλλη. Αυτό έχω να πω για τον Νέρι και όπως και να έχει, εγώ τον αγαπάω. Αλήθεια το λέω. Δεν έχω λόγο να απολογηθώ για κάτι».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα