Ειδικά βραβεία από τον ΠΣΑΠΠ για τους πτυχιούχους Σβαμπ και Στράντζαλη (vid)

Ειδικά βραβεία από τον ΠΣΑΠΠ για τους πτυχιούχους Σβαμπ και Στράντζαλη (vid)

Newsroom
Ο Στέφαν Σβαμπ

bet365

Ξεχωριστά βραβεία στην γιορτή του ΠΣΑΠΠ πήραν ο Στέφαν Σβαμπ και Κωνσταντίνα Στράντζαλη για τις σπουδές τους.

Και στα φετινά βραβεία του ΠΣΑΠΠ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, δόθηκε βάρος και στο ανθρώπινο. Για τον λόγο αυτό μια από τις κατηγορίες ήταν και οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών που πέτυχαν στις σπουδές τους. Τέτοιο βραβείο πήρε ο Στέφαν Σβαμπ και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη.

Αρχικά ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε εξ αποστάσεως τις σπουδές του παίρνονταςπτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο αθλητικό management ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ για τα λόγια του, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον ΠΑΟΚ που με στήριξε. Δεν είναι εύκολο να σπουδάζεις κάνοντας καριέρα, αν θες κάτι όλα είναι πιθανά. Εμείς θα σταματήσουμε το ποδόσφαιρο, είμαστε νέοι στη ζωή ωστόσο και πρέπει να κάνεις πράγματα μετά. η εκπαίδευση είναι σημαντική και κάνει καλύτερο τον κόσμο».

Από την πλευρά της η Στράντζαλη που συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τον ΠΑΟΚ και τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης επισήμανε: «Κρύβονται τέσσερα χρόνια μεγάλου κόπου και ιδρώτα, είχα βάλει στόχο να τις ολοκληρώσω σε τέσσερα χρόνια και τα κατάφερα. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και με στήριζε. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς αυτούς και θέλω να συμβουλεύσω όσους με ακούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να ενδιαφέρονται και να συνεχίζουν να παλεύουν και εκτός γηπέδου, το ποδόσφαιρο σταματά θέλοντας και μη, πρέπει να έχουμε φροντίσει να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα