Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/10) στο Gazzetta

bet365

Ο Φορτούνης που ήταν ξανά εκεί για τον Ολυμπιακό, ο Πετρούσεφ που... πιάνει λιμάνι, η 30αρα του Καμπενγκέλε και η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και η πεντάρα του «δικεφάλου του βορρά» στον Πανσερραϊκό στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Έδωσε ξανά τη λύση ο μέγας Φορτούνης, πιάνει λιμάνι ο Πετρούσεφ

Sport Day: Αρτίστας! Έτοιμος για Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός, έμεινε στο κόλπο της κορυφής. Με τον Φορτούνη να... ζωγραφίζει ξανά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ανατροπή στο άδειο Καραϊσκάκη.

Live Sport: Ποιητής! Ο μέγας Φορτούνης πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό που γύρισε (3-1) το ματς με τον Παναιτωλικό. Επική! Η ΑΕΚάρα του Πλάθα με μυθική ανατροπή από το -17 διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 90-70. Τσουνάμι! ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ισοπέδωσαν 5-0 Πανσερραϊκό και Πάμπλο Γκαρσία.

Φως των Σπορ: Ξανά Φορτούνης! Τα βρήκε σκούρα ο Ολυμπιακός από τον επικίνδυνο Παναιτωλικό, αλλά ο αρχηγός του ήταν και πάλι μπροστάρης και μέσα σε όλα τα γκολ. Πιάνει λιμάνι. Άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση και του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ένας ονειρικός Φορτούνης! Από τους Κινκς στον θρύλο ο Πετρούσεφ. Δύο οι βασιλιάδες στο λιμάνι!

Νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 30αρα Καμπενγκέλε, ρεσιτάλ ΠΑΟΚ με Πανσερραϊκό

Ώρα των Σπορ: Τριάντα πόντους έβαλε στον ΠΑΟΚ ο Καμπενγκέλε και 20 πόντους από την ΑΕΚάρα και τον απίστευτο λαό της, που γέμισε το κλειστό των Άνω Λιοσίων κι έδωσε ώθηση στην ομάδα του Πλάθα, για επική ανατροπή (από -17) και εύκολη τελική επικράτηση (90-70). Με πάθος και μυαλό, αλλά χωρίς Αραούχο, Γιόνσον, Μουκουντί και Γκαρσία στα Γιάννενα.

Metrosport: Ρεσιτάλ! Με θέαμα και ουσία! Σοβαρός ο ΠΑΟΚ, με πολλούς πρωταγωνιστές και κορυφαίους οι Τάισον και Μουργκ, έκανε περίπατο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με ψυχή και πάθος. Για τη νίκη στο πρώτο εντός έδρας μεγάλο ματς ο Άρης για παίκτες και λαό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα