Φαν Βέερτ: «Όταν δεν παίζεις σκέφτεσαι το μέλλον, λαμβάνω σεβασμό από την ΑΕΚ»

Φαν Βέερτ: «Όταν δεν παίζεις σκέφτεσαι το μέλλον, λαμβάνω σεβασμό από την ΑΕΚ»

Newsroom
van_weert

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Δανίας, ο Τομ Φαν Βέερτ δεν έκρυψε τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του στην ΑΕΚ, καθώς πρόσθεσε πως λαμβάνει σεβασμό από την Ένωση και τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής που έχει ο Τομ Φαν Βέερτ με την ΑΕΚ φέτος, έχει βάλει τον Ολλανδό επιθετικό σε σκέψεις. Ο 33χρονος σέντερ φορ μίλησε σε Μέσο της Δανίας και δεν έκρυψε ότι σκέφτεται το μέλλον του λόγω των λιγοστών συμμετοχών που έχει φέτος.

Παράλληλα, ο Φαν Βέερτ τόνισε στην ιστοσελίδα tipsbladet ότι λαμβάνει σεβασμό από την Ένωση και τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «κιτρινόμαυρους» το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Φυσικά όταν δεν παίζεις όσο πολύ όσο εγώ τώρα, σκέφτεται λίγο για το μέλλον. Είναι καλύτερα να κοιτάξω κάπου αλλού για περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Ή μπορώ να αποδεχτώ να μην παίζω πολύ, αλλά να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους; Κάνω πάντα αυτές τις σκέψεις. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να προπονούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Αν δεν έρθει, μπορώ να δοκιμάσω να πάω κάπου αλλού», ανέφερε αρχικά ο Φαν Βέερτ, πριν μιλήσει για το ενδεχόμενο ανανέωσης του με την ΑΕΚ.

«Όχι, όχι ακόμα. Τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε, ο σύλλογος ήταν πολύ χαρούμενος και αναγνώριζε ότι ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Ετσι λαμβάνω τον σεβασμό και την καλή επικοινωνία, αλλά είναι και ξεκάθαρο όταν δεν παίζεις πολύ, ότι δεν σκέφτεσαι την ανανέωση, αλλά τον χρόνο συμμετοχής».

Τέλος, ο Ολλανδός επιθετικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Δανία: «Είναι γνωστό ότι έχω μια Δανή σύζυγο και ότι πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στην Άαλμποργκ, οπότε η Δανία αποτελεί πάντα μια επιλογή. Η Ολλανδία επίσης. Αλλά μπορεί να συνεχίσουμε να μένουμε στο εξωτερικό και να βρούμε κάτι όπως εδώ, μια περιπέτεια»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα